Om Vårt Företag

Mer än 10 års rengöringserfarenhet

Cleaning Company service är ett fullt integrerat företag för rengöring av rengöringstjänster som erbjuder omfattande, högkvalitativa, pålitliga rengöringslösningar till kommersiella, företag, industri och privatkunder.

Vår flitiga ledning och arbetsetik är centralt för Cleaning Company servicefilosofi och kritisk för att leverera konsekventa, rena tjänster. Vi är stolta över att göra vår ledning ansvarig för kunden genom direkt åtkomst och samverkan med vår verkställande direktör.

Vårt Uppdrag

Målet är att vara en nationell marknadsledare när det gäller rengöringstjänster som ger pålitliga, kvalitets- och kostnadseffektiva rengöringslösningar till våra kunder

Vår Vision

Vi har mer än 215 franchiseplatser i USA och Kanada. Alla är engagerade i samma gemensamma värderingar och principer.

Om du inte är glad, låt oss bara veta och
Vi kommer att arbeta för att göra det rätt

Kontakta Oss

Vårt Lag

Cleaning Company är ett minoritetsägt företag med en stor grupp av specialutbildade, engagerade medarbetare för professionell service med personlig touch.

Våra Värderingar

Vårt mål är Din tillfredsställelse (naturligtvis efter vårt städarbete). Office Phone arbetar dygnet runt (24/7).

  • Kundorienterad: Vi tjänar våra kunder som om vi tjänat oss själva. Vi värdesätter deras feedback och vi använder det för att förbättra vårt arbete.
  • Miljövänlig Orienterad: Vi väljer noggrant de bästa och mest naturliga rengöringsprodukterna som ger fantastiska resultat.
  • Excellence and Innovation: Vi erbjuder utbildning till vår personal för att säkerställa hög servicestandard. Vi håller dig uppdaterad om de senaste innovationerna inom miljövänliga produkter och teknologier, vilket gör det möjligt för oss att få det bästa till våra kunders hem.
  • Expansion / tillväxt: Vi gör oss kända i samhället; vi skapar långsiktiga relationer, samtidigt som vi ständigt expanderar. Därför tar vi alltid in fler människor att arbeta för oss.

Rengöringsföretagets Historia

Erbjuder rengöring av hus och kontor i mer än 10 år

Rengöringsföretaget är allmänt erkänt för vårt engagemang för att betjäna våra kunder samtidigt som de är vänliga för miljön. Vi har en historia av excellens och engagemang för våra kunder, som erbjuder professionell och högkvalitativ städtjänster.

Vårt företag grundades 1987 i Stockholm, Sverige som en av de första hela städtjänsterna i regionen. År 1989 köpte Gabriel Nilsson och Melker Eriksson företaget och bredde sitt räckvidd för att betjäna ännu fler kunder.

Detta kvalitetsåtagande och rykte för utmärkt service lockade utanför investerare. Bolaget tillkännagav 2014 ett majoritetsförvärv av PNC Riverarch Capital. Denna spännande förändring innebar inte en fullständig översyn:

Ledningsgruppen förändrades inte och Steve fortsatte i sin ledande ställning med styrelsen. Vi är glada att meddela en ny era av tillväxt för både nya och befintliga enheter under ledning av PNC.

Varför Hyra Oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för excellens. I mer än 10 år har vi fått ett namn för kvalitet och kundservice. De husägare vi tjänar är beroende av oss för detaljorienterad, konsekvent städning, varje gång vi städar sina hem.

Med Oss är Din Tillfredsställelse Garanterad
Experterna hos 24ab har åtagit sig att tillhandahålla noggrant städtjänster för våra värderade kunder rikstäckande. För att uppnå detta mål följer vi strikta standarder som förblir konsekventa över hela linjen.
Vårt Försäkrade Rengöringslag
Vårt företag är fullt försäkrat, vilket innebär att du kan ha sinnesro när du anlitar oss som ditt bostadsrengöringsföretag. Att hjälpa våra kunder att vara säkra på våra tjänster är mycket viktigt för oss.
Våra Lag Består av Fullt Utbildade Medarbetare
Det innebär att varje enskild anställd på en franchiseplats för Cleaning Company går igenom en grundlig screeningprocess, och sedan utbildas i alla aspekter av våra städtjänster. Detta garanterar alltid högkvalitativ service varje gång.
Lokalt ägda städtjänster
Livet är bara för kort för att städa ditt eget hem. Du borde kunna njuta av sinnesro genom att veta att ditt hem är i goda händer, samtidigt som du fokuserar på saker som är mer viktiga för dig, till exempel din familj och dina kära.
Gratis över telefonens beräkningar
24ab service är nyckeln till att hålla ett vackert hem och samtidigt göra mer tid åt dig själv och de saker du älskar mest. Kontakta oss för en kostnadsberäkning.
Vi GFaranterar Vårt Arbete
24ab strävar efter att ge högsta kvalitet, service och värde till varje kund. Om du inte är helt nöjd med vår service, vänligen meddela oss inom 24 timmar efter din rengöring så att vi kan lösa situationen.